top of page

E Devlet Uygulamaları

  • Yazarın fotoğrafıburakalemdar

Sakarya Avukat - Alemdar Hukuk Bürosu

Güncelleme tarihi: 10 Kas 2023


Beyaz topların olduğu resim üzerinde Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk yazısı
Sakarya ağır ceza avukatı ve Sakarya boşanma avukatı da olmak üzere Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.

Sakarya Avukat - Alemdar Hukuk Bürosu

Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu, Sakarya'da hizmet veren hukuk firmalarından biri olarak, hukuki ihtiyaçlarınızı karşılamak için uzman avukat ekibiyle hizmet vermektedir. Büromuzun kurucusu Avukat Burak Alemdar ve Avukat Çağla Hasdemir Alemdar, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve geniş hukuki bilgi birikimleri ile müvekkillerimize kaliteli hukuki danışmanlık sunmaktadır.

Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu, müvekkillerin hukuki sorunlarını çözmek ve haklarını korumak için profesyonel bir yaklaşım benimsemektedir. Hukukun karmaşıklığına ve sürekli değişen yasal düzenlemelere hakim olan avukatlarımız, farklı hukuki konularda danışmanlık ve temsil hizmetleri sunmaktadır. Bu konular arasında aile hukuku, ceza hukuku, iş hukuku, gayrimenkul hukuku, miras hukuku ve daha birçok alanda hizmet bulunmaktadır.

Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu ayrıca arabuluculuk hizmetleri sunarak hukuki ihtilafların mahkemeye gitmeden çözülmesine yardımcı olmaktadır. Arabuluculuk, taraflar arasında anlaşmazlıkların daha hızlı ve maliyet etkin bir şekilde çözülmesini sağlar.

Müvekkillerimizin haklarını korumak ve adaletin yerine gelmesine yardımcı olmak için, Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu olarak her bir davayı özenle ele alır ve sonuca ulaşana kadar müvekkillerimizin yanında dururuz. Profesyonellik, dürüstlük ve müvekkil odaklı bir yaklaşım, ofisimizin temel değerleridir.

Eğer Yalova'da bir avukatlık ofisine ihtiyacınız varsa, Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu sizin için burada. Hukuki sorunlarınızı çözmek ve haklarınızı korumak için bize başvurabilirsiniz. Size en iyi hukuki çözümü sunmak için buradayız.


 

Sakarya Avukat - Çalışma Alanlarımız

Sakarya Avukat olarak Sakarya Adliyesi ile mülhakat adliyeler bünyesinde çalışma alanlarımız aşağıda yer aldığı şekildedir.

İş Hukuku

Ceza Hukuku

Aile Hukuku

Miras Hukuku

Gayrimenkul ve Kira Hukuku

İdare ve Vergi Hukuku

Yabancılar ve Vatandaşlık Hukuku

İcra ve İflas Hukuku

Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Yolları


 


Sakarya Adliyesi ve Mülhakat Adliyeler

Sakarya Adliyesi ve mülhakat adliyelerde yer alan mahkeme bilgileri ile adres ve iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Sakarya Adliyesi Adres ve İletişim

Akyazı Adliyesi Adres Ve İletişim

Ferizli Adliyesi Adres Ve İletişim

Geyve Adliyesi Adres Ve İletişim

Hendek Adliyesi Adres Ve İletişim

Karasu Adliyesi Adres Ve İletişim

Kaynarca Adliyesi Adres Ve İletişim

Kocaali Adliyesi Adres Ve İletişim

Pamukova Adliyesi Adres Ve İletişim

Sapanca Adliyesi Adres Ve İletişim

Adli Tıp Kurumu Adres Ve İletişim

 

Sakarya Avukatları Hangi Davalara Bakar?

Sakarya Avukatları Hangi Davalara Bakar?

Sakarya Ceza Avukatları Hangi Davalara Bakar?

Sakarya Ağır Ceza Avukatları Hangi Davalara Bakar?


 

Sakarya Avukat Ücretleri

Sakarya Avukat Ücretleri, Sakarya Barosu Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi dikkate alınarak belirlenir. Belirlenecek ücret baro tarafından belirlenen ücretten az olmamak kaydıyla avukatın emek ve mesaisi ile diğer masrafları göz önüne alınarak belirlenir. Avukatlık Ücreti için üst sınır dava konusu alacak tutarının %25'i oranındadır. Baro tarafından belirlenen tarife asgari olarak alınabilecek ücreti belirlemekte olup bu ücretlere KDV DAHİL değildir.


Sakarya Barosu Ücretsiz Avukat - Adli Yardım

Sakarya Barosu Ücretsiz Avukat talepleriniz konusunda detaylı bilgi almak ve ilgili telefon ile iletişim bilgilerine erişmek için aşağıdaki sayfadan bilgi alabilirsiniz.



 

Alemdar Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu olarak Sakarya ağır ceza avukatı ve Sakarya boşanma avukatı da olmak üzere müvekkillerimize Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.








30 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Son Paylaşılanlar

bottom of page