top of page

E Devlet Uygulamaları

  • Yazarın fotoğrafıburakalemdar

E satış UYAP gerekli programlar

E satış UYAP Evrak Görüntüleme

E satış UYAP Teminat Yatırma ve Teklif Verme işlemlerinden önce ihaleye ilişkin detaylı bilgilerin kontrol edilmesi için İhale Evrak Listesi alanından, ihaleye ilişkin satışı gerçekleştiren icra dairesi ya da satış memurluğu tarafından eklenilmiş bulunan evraklar görüntülenir.

TIFF, JPEG, PDF türünde bulunan evraklar indirme işlemi yapılarak görüntülenebilmektedir. UDF türünde bulunan evraklar indirme işlemi yapılarak yada evrak yanında bulunan görüntüleme düğmesine tıklanarak görüntülenebilmektedir.

Evrak görüntüleme işlemlerinde her ne kadar Tarayıcı üzerinden evrak görüntüleme ve bilgisayarınızdaki standart uygulamalar ile evrak görüntüleme yapılabiliyorsa da; Evrak görüntüleme işlemlerini tam ve doğru şekilde yapmak ve evraklara eksiksiz ulaşmak için bu evrak türlerine ilişkin uygulamaları kullanmak daha faydalıdır. Örneğin TIFF uzantılı evraklar fotoğraf uygulamaları ile açıldığında birden çok sayfalı olmasına rağmen tek sayfa görüntülenebilmektedir. Bu da gerekli ve yeterli bilgiye erişmeniz önünde engel teşkil edebilecektir.


evrak görüntüleme uygulaması sembol

E satış UYAP Gerekli Temel Uygulamalar

  • Bilgisayar için e satış uyap doküman editörü (UDF) indirmek için tıklayınız.

  • Android telefonlarınız için e satış uyap doküman editörü (UDF) indirmek için tıklayınız.

  • IOS tabanlı Apple telefonlarınız için e satış uyap doküman editörü (UDF) indirmek için tıklayınız.

E imza girişlerinde kullanmanız gereken Java son ve güncel sürümü indirmek için tıklayınız.


E satış UYAP Alternatif Uygulamalar

  • Bilgisayarınızda tarayıcılarınıza ait uzantılar yoluyla yada 3. parti uygulamalar ile "PDF" ve "TIFF" dosyalarınızı açabilecek uygulamaları edinebilirsiniz.

  • Android telefonlarınızda Google Play Store üzerinden; IOS tabanlı Apple marka telefonlarınız için Appstore üzerinden TIFF dosyaları için "TIFF", "TIFF viewer", "TIFF görüntüleyici" gibi aramalarla ulaşacağınız programlardan size uygun olanı kullanabilirsiniz.

  • Android telefonlarınızda Google Play Store üzerinden; IOS tabanlı Apple marka telefonlarınız için Appstore üzerinden PDF dosyaları için "PDF", "PDF reader", "PDF okuyucu" gibi aramalarla ulaşacağınız programlardan size uygun olanı kullanabilirsiniz.

69 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Son Paylaşılanlar

bottom of page